Blog

Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 10.7.2018

RAK Porcelain - dizajn a kvalita z Emirátov

RAK Porcelain je pojem, ktorý spája technológiu, tvorivosť, dizajn do originálneho a kvalitného produktu. RAK Porcelain ponúka vysoko kvalitný produkt s množstvom tvarov navrhnutých poprednými dizajnérmi produktov na stolovanie pre hotelový segment, reštaurácie a pohostinstvá za pomer medzi kvalitou a peniazmi.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 2.7.2018

STEAK KNIFE - zrodenie novej kolekcie

Vytváranie novej kolekcie je vždy unikátne. O tejto téme sme diskutovali s nemeckou dizajnérkou Mikaelou Dörfel, zodpovednou za vytvorenie celej kolekcie, vrátane steakového noža, ktorému je venovaná špeciálna pozornosť kvôli jeho všestrannosti.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 12.4.2018

DRY AGER - revolúcia v suchom zrení mäsa

Úplná novinka v našom portfóliu. Profesionálna chladnička Dry Ager je revolúciou v suchom zrení mäsa a my Vám ako prvý oficiálny distribútor prinášame túto technológiu na Slovensko. Prečítajte si o Dry Ager-ri viac v tomto článku.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 28.3.2018

Slovenský HOLIDAY INN servíruje na NEOFUSION

Žiadne dve kolekcie sa tak dokonale nedopĺňajú ako ​Chef´s Fusion a ​Neofusion. Krásne línie tanierov ​Neofusion oceňujú aj v hoteli ​Holiday Inn Žilina, kde na nich servírujú nové jarné menu. Táto hra chutí, farieb a textúr nás proste baví.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 27.3.2018

LHI na Ambiente 2018 Frankfurt

Z februárového Ambiente Vám prinášame tie najhorúcejšie novinky z dielne RAK Porcelain. V krátkom reporte Vám predstavíme nové kolekcie a dovolíme Vám aj nahliadnuť do zákulisia našej cesty do Frankfurtu.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 22.3.2018

Zrodenie kolekcie Chef’s Fusion

Talentovaná Gemma Bernal už v minulosti vytvorila niekoľko kolekcií v spolupráci s RAK Porcelain.Napríklad elegantné kolekcie Marea a Giro. Nedávnym výsledkom ich kolaborácie je Chef’s Fusion, autentická a vzrušujúca línia porcelánu.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 1.2.2018

ELECTROLUX - Stroje, ktoré pracujú pre každého

Varné systémy a špičkové moderné technológie, ktoré Vám nielen ušetria energiu, ale aj nemalé finančné prostriedky, už viac ako 90 rokov ovplyvňujú svet gastronómie.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 31.1.2018

FOODTRUCKS - Ikony spoločnosti v pohybe

“Street food je skutočná alternatíva fast food-u a silným motorom integrácie v spoločnosti. Street food je budúcnosť” deklaruje slávny francúzsky kuchár Thierry Marx po založení školy mobilnej kuchyne.
Čítať viac
Lucia Husenicová
Lucia Husenicová 30.1.2018

WOODART - Dokonalá harmónia prírody a gastronómie

Zamerali sme sa na jedinečnosť kolekcie Woodart. Nechajte sa uniesť súhrou nezvyčajného porcelánu a tak isto nezvyčajných pokrmov.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 19.12.2017

10 dôležitých tipov pri stolovaní japonského sushi

Takmer každá krajina má svoje vlastné zvyky, pokiaľ ide o stravovanie, pitie a stravovaciu etiketu. Platí to všade na svete.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 12.12.2017

Čo ste o Gordonovi Ramsaym pravdepodobne ani netušili

Škótsky celebritný šéfkuchár Gordon Ramsay otvára reštaurácie po celom svete. Bol hosťom populárnych TV shows ako Hell's Kitchen (Pekelná kuchyňa a MasterChef)
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 7.12.2017

10 najunikátnejších reštaurácií sveta

Cestovanie a kulinárstvo proste patria k sebe. Navyše ak navštívite miesta, ktoré majú naozaj čo ponúknuť a odlišujú sa niečím naozaj unikátnym.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 22.11.2017

Prečo sa stal Jamie Oliver číslo 1. v gastronomickom biznise

Jamie Oliver je vo svete gastronómie veľký pojem.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 16.11.2017

Jesenné stretnutie hotelierov 2017

Ďakujeme za Vašu priazeň a návštevu našej expozície LHI počas konferencie Jesenné stretnutie hotelierov 2017.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 10.11.2017

Najúžasnejšie gastronomické podujatie v Európe.

Boli sme videli sme zažili sme. Miláno od 20 do 24 októbra sa stáva dejiskom najväčšej HoReCa výstavy v Európe.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 31.10.2017

Reklamu tejto reštaurácií budete robiť aj vy sami. Proste sa neubránite.

Tento jedinečný podnikateľský koncept a nový gastronomický zážitok, ktorý si užívajú gurmáni aj vyznávači adrenalínu v Paríži, Moskve či Berlíne. O čom je reč?
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 26.9.2017

10 najlepších reštaurácií v Ríme

Rím je známy ako Večné mesto. Jedným z najlepších zážitkov, ktoré ponúka svojim návštevníkom, je výborné talianske jedlo. A do tejto kategórie zďaleka nepatrí iba pizza a cestoviny.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 20.9.2017

​Celebrity v gastronómii: Tieto známe tváre premenili lásku k jedlu na biznis

Speváci, herci, športovci. Medzi známymi tvárami sú aj také, ktoré túžia vybočiť zo svojho hlavného profesionálneho zamerania a vyskúšať niečo nové. Najobľúbenejšou „bokovkou“ býva oblasť gastronómie.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 24.8.2017

7 najčastejších chýb začínajúcich gastro - podnikateľov, ktoré ich privádzajú k bankrotu

Môžete si pogratulovať. Práve ste sa dostali k úžasným informáciám. Odporúčam vám v kľude si sadnúť, dať si šálku dobrej kávy a vyhradiť si pre vaše podnikanie 10 nerušených minút.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 31.7.2017

Gabrieltour Sedin - prst hore

Cez víkend sme sa zúčastnili golfového turnaju Gabriel tour v golf rezorte v Sedine. Organizácia tohoto turnaju je vždy veľmi profesionálna.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 28.7.2017

10 novo otvorených Kodaňských reštaurácií, ktoré sa oplatí navštíviť

Nová severská kuchyňa dnes získava pozornosť a príťažlivosť po celom svete. Je vysoko oceňovaná aj na medzinárodnej úrovni.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 27.7.2017

Tatarák opäť na scéne - Nové pravidlá k podávaniu tatárskych biftekov

Nová vyhláška povolila reštauráciám podávať aj surové mäso. Zákazníci však musia byť opatrnejší.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 25.7.2017

Gurmánske zázraky neraz rastú za humnom

Variť jedlá podľa receptúr starých materí a z lokálnych surovín je móda. Vo svete i na Slovensku.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 19.7.2017

Viete aká kuchyňa sa varí v najvyššie položenej reštaurácií na svete?

Posedenie na 122 poschodí veže Burj Khalifa vo výške 422 metrov. At.mosphere je najvyššie položená reštaurácia na svete. Výhľad na Arabský záliv a Dubaj je jasným dôvodom na návštevu! No nie je to dôvod jediný!
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 18.7.2017

Food Trends 2017 - Čo môžete očakávať ?

Čo teda môžete očakávať od roku 2017 a roku 2018 pre F & B:
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 10.7.2017

LHI v Nízkych Tatrách

Cez víkend sme sa zúčastnili ako partner golfového turnaja Gabrieltour a zahrali si na tomto unikátnom ihrisku.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 26.6.2017

LHI na greenoch Black Stork vo Vysokých Tatrách

24.7.2017 sme sa my z LHI ako partner zúčastnili golfového turnaja Gabriel tour v Golfový areáli Black Stork (čierny bocian) vo Veľkej Lomnici.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 16.2.2017

V Londýne začal umývať riady, dnes riadi jeden z najlepších hotelov

Ak niečo robí, vždy to musí byť perfektné a dotiahnuté do posledného detailu. Generálny riaditeľ hotela Crowne Plaza Bratislava Daniel Tomko.
Čítať viac
Vladislav Frigo
Vladislav Frigo 15.2.2017

V reštaurácií predávame emócie - príbeh úspechu Medusa Group

Peter Štecko, CEO MEDUSA GROUP popísal spôsob ako sa dajú v reštaurácii predávať emócie. Tiež ďalej prezradil čo robí, keď práve nepracuje, aké je jeho obľúbené jedlo a čo stojí za jeho úspechom.
Čítať viac
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info